Tidsboka din kostnadsfria porträttfotografering!


Boka din tid här.

Genom att klicka på länken ovan och välja din förskola eller skola samt. följa instruktionerna har du möjlighet att boka in tid för porträttfotografering för ditt eller dina barn. Du har även möjlighet att boka tid för syskonfotografering. Fotograferingen är endast till för de barn som går på förskolan samt deras syskon.Tidsbokning för porträttfoto hos Collage Foto i Örebro!


OBS!!! I år kommer fotograferingen på grund av platsbrist i våra egna lokaler att ske i Nasta Kök`s lokaler på Nastagatan 13. Nästan granne med Collage Foto. Bakom BRL och mittemot brandstationen.

Genom att klicka på länken ovan och välja Collage Foto i Örebro samt. följa instruktionerna har du möjlighet att boka in din tid för porträttfotografering för ditt eller dina barn hos Collage Foto i Örebro. Du har även möjlighet att boka tid för syskonfotografering. Fotograferingen är öppen för alla barn i åldrarna 0-15 år.


Tidsbokning för porträttfoto på Folketshus på Limhamn i Malmö!


Genom att klicka på länken ovan och välja din förskola eller skola samt. följa instruktionerna har du möjlighet att boka in tid för porträttfotografering för ditt eller dina barn i Folketshus på Limhamn. Adress: Linnégatan 61, Limhamn. Du har även möjlighet att boka tid för syskonfotografering. Fotograferingen är endast till för de barn som går på förskolan samt deras syskon.